Werkwijze

Onder een laatste check wordt verstaan: een allerlaatste tekstcorrectie op een zo goed als 'helemaal af' beschouwde tekst.

Laatste check.nl werkt heel simpel: u stuurt per mail een pdf of tekstbestand met de (al dan niet reeds opgemaakte) tekst die gecontroleerd moet worden, Laatste check.nl stuurt u hierop een opdrachtbevestiging met offerte, en nadat u deze heeft geretourneerd krijgt u uw tekst binnen 24 uur verbeterd en wel weer terug! Uw tekst wordt grondig gecheckt door een zeer ervaren eindredacteur die gespecialiseerd is in tekstcorrecties. In n oogopslag ziet zij de eventueel aanwezige taal- en slordigheidsfouten in uw tekst (k die ene spatie te veel, foutieve afbrekingen, inconsequenties, verkeerd gebruik van komma's en andere leestekens, etc.), welke razendsnel worden verbeterd. U bent daarmee gegarandeerd van een tekst zonder fouten.

Ook voor proeven op papieren vellen, die handmatig met pen moeten worden verbeterd, kunt u bij Laatste check.nl terecht.

Heeft uw tekst mr nodig dan alleen een laatste check maar verdient deze eerst een grondige eindredactie? Ook dat is mogelijk, evenals het deels of volledig (her)schrijven van uw tekst. Dit zal vanzelfsprekend meer tijd in beslag nemen; dergelijke klussen worden dan ook pas aangenomen na overleg met de opdrachtgever. Neem dus eerst even contact op met Laatste check.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Laatste check.nl
Teksten zonder fouten.
Zekerheid voor ondernemers.